ZDRAVJE NA DELOVNEM MESTU

Ste podjetje, šola, društvo ali skupina prijateljv in bi želeli poskrbeti za svoje zdravje in zdravje svojih zaposlenih in članov?

Navdušite jih za gibanje s prilagojeno vadbo samo za vas, za poljubno časovno obdobje.

Pri pisanju lastnega magistrskega dela, Analiza učinkov promocije zdravja na delovnem mestu z vidika zaposlenih na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, so me raziskovanje, proučevanje literature ter empirični del, vodili do spoznanja, da je o promociji zdravja na delovnem mestu veliko govora.

Na vsakem koraku je že moč zaslediti promocijski material kako naj poskušamo živeti zdravo, koliko naj se gibamo, kaj naj pojemo, da bomo zdravi.

Spoznala sem, da je na tem področju še vedno premalo dejanske aktivne dejavnosti, kjer bi se zaposleni vključevali v različne aktivnosti, povezanih z izboljšanjem zdravja. Pomanjkanje motivacije, vztrajnost in disciplina so po navadi pri dolgotrajnih aktivnostih ključni krivci za kratkoročno prisotnost ali ne vključevanje v aktivnosti oziroma doseganje ciljev povezanih z zagotavljanjem boljšega počutja na delovnem mestu. Kot krivce lahko vzamemo tudi hiter način življenja, preobremenjenost in ogromno ponudbe na trgu.

Učinki kvalitetno zasnovanih programov za zdravje oziroma dobro počutje, dolgoročno prinašajo koristi tako za zaposlene kot tudi za delodajalce. Ker je pilates vadba tako za telo in duha poskušamo v skupini doseči boljše fizično in psihično počutje.

Vadbeno enoto se oblikuje ter prilagodi značilnostim vadečih, ki sestavljajo posamezno pilates skupino, hkrati pa nudimo podporo tudi pri drugih dejavnostih, ki so povezane z aktivnostmi, ki lahko pripomorejo k boljšemu počutju zaposlenih.

Vadbo lahko izvajamo na sedežu podjetja ali v online verziji.

Za ponudbo, celotno predstavitev ter dodatne informacije sem vam z veseljem na voljo na: